Hátizsákot fel!

Hátizsákot fel!

Kelet-Balaton kör

Ha még nem mered az egész Balatont körbebiciklizni

2023. július 20. - zsóf.

Akár alap edzettséggel, vagy ha a Velencei-tó körnél többet kíván az ember. Könnyed, nézelődős tempóban, több büfénél megállva is egy nap alatt teljesíthető részleges Balatont kerülő kirándulás.

20230716_074256.jpg

Nyár idején érdemes hajnalban kelni, ha az ember több órás bicikli kirándulást tervez be. Így volt ez velünk is, sikerült az egyik legmelegebb napot választanunk a kerékpártúránkra, ezért hajnali 3-kor keltünk, hogy 6:45 körül megkezdhessük a Kelet-Balaton kört.

Start- és célpontunk Balatonalmádi volt, de természetesen a körön belül (vagy kívül) bárhonnan el lehet indulni. Választásunk egyszerű volt: itt terveztünk megebédelni, mert a tó környékén számomra nincs túl sok lehetőség.

A település központjában, a vasútállomás és a Tourinform irodája közötti parkolóból indultunk. Csopaknál egy kisebb domb mellett legelő szürkemarhákkal találkoztunk, szinte ez az egyetlen érdekesség a környéken. De nem is vágyunk többre, az idő kellemes, a menetszél hűt, és dolgozik bennünk az adrenalin. A bociknál megállunk egy pár percre, hiszen őket mindig meg kell nézni. 

 

>>> Erre folytatódik

A bejegyzés trackback címe:

https://hatizsakotfel.blog.hu/api/trackback/id/tr9918169753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása