Hátizsákot fel!

Hátizsákot fel!

Tisza-tó kör

2023. szeptember 17. - zsóf.

Évek óta szerepelt a kerékpáros bakancslistámon a Tisza-tó körbetekerése. Idén szeptember elején végre eljutottunk, és az időzítésünk is tökéletes volt!

20230905_154253.jpg

Szeptember 5.-e, kedd, kellemes kora őszi időjárás, nem túl meleg napsütéssel. Szezon vége, nincsenek strandolók. Az iskola elkezdődött, nincsenek családok a tó körül. Ezek mind szuper előnyök voltak, biciklissel is csak elvétve találkoztunk, ámbár a büfék többsége emiatt zárva volt. Így is találtunk Tiszafüred elején egy remek helyet (Stég) ahol fel tudtuk tölteni magunkat finom étellel és hideg itallal.

Autóval Poroszlóig mentünk, ahol a Tisza-tavi Ökocentrum közelében parkoltunk. Terveink között szerepelt, hogy ha belefér, megnézzük a kiállítást, de eltekerésztük az időt, így legközelebbre marad a tárlat megtekintése - mert szinte biztos vagyok benne, hogy lesz még legközelebb.

 

>>> Erre folytatódik

A bejegyzés trackback címe:

https://hatizsakotfel.blog.hu/api/trackback/id/tr5018211291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása