Hátizsákot fel!

Hátizsákot fel!

OKT: 2-es szakasz fele

Hosszúpereszteg - Sárvár

2023. augusztus 14. - zsóf.

Az Országos Kéktúra kettes szakaszát sokan tartják a legszenvedősebb résznek, mert a kisalföldi tájon csupa hosszú, egyenes utakon halad, több aszfaltos résszel, s kevés megtekintenivalóval. Ezek mind igazak, kár lenne tagadni, de korántsem olyan rossz a helyzet.

20230812_100253.jpg

Az OKT második szakaszát egyben terveztük megcsinálni kettő vagy három nap alatt, de végül módosítani kellett az elképzelésen. Így jutottunk el augusztus második szombatján Sárvárra, ahol buszra szállva Hosszúperesztegig utaztunk, s 10 óra körül megkezdtük aznapi túránkat.

A Hosszúpereszteget átszelő 8-as útról északnak tartva, egy út szélén álló keresztnél lekanyarodva üdvözöljük a földutat. Nagyjából két kilométerig szántóföldek között gyalogolunk, majd jobbra kanyarodva betérünk egy erdőbe. Széles utakon, dombocskákra fel s le haladunk, a fák árnyékában. 

 

>>> Erre folytatódik

A bejegyzés trackback címe:

https://hatizsakotfel.blog.hu/api/trackback/id/tr8318192425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása