Hátizsákot fel!

Hátizsákot fel!

OKT: 18-as szakasz második fele

Ősagárd > Becske

2023. október 02. - zsóf.

Szeptember közepén újra a Cserhátba mentünk, hogy befejezzük a tavaly megkezdett 18-as szakaszt. Mivel az előző hosszabb túráink síkságon vezettek, kicsit aggódtam, hogy milyen lesz újra domb- és hegyvidéken haladni, de semmi probléma nem volt, a lábaim üdvözölték az emelkedőket.

20230916_083829.jpg

Szombat kora reggel érkeztünk meg Ősagárdra, ahol a templomtól indítottuk aznapi túránkat. Csodálatos időt fogtunk ki, de egy vékony pulcsi az első pár órára még jól jött a harmatos időben. Hamar kiértünk a faluból, egy szántóföld mellett sétáltunk először, majd ezt erdős rész váltotta, ahol a széles földúton könnyű volt a haladás. Az aljnövényzetből lila színű őszi kikericsek világítottak ki. Egészen Felsőpetényig, a következő településig, több kereszteződésen vágunk át. Ezekben mind van sárga tábla, továbbá a felfestések is hangsúlyosak és láthatóak, így segítik a tájékozódást.

 

>>> Erre folytatódik

A bejegyzés trackback címe:

https://hatizsakotfel.blog.hu/api/trackback/id/tr1818220419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása