Hátizsákot fel!

Hátizsákot fel!

OKT: 18-as szakasz fele

Nógrád -> Ősagárd

2022. szeptember 05. - zsóf.

Szeptember első péntekén a Cserhát nyugati dombjait vettük célba, amely során a Naszályra is felmásztunk. Ez már az utolsó szakasz, amire azt mondhatjuk, hogy Budapesthez közeli, így megfelezve egy napba még pont belefér.

img_20220902_190916.jpg

A napot a Nyugati pályaudvaron kezdtük, ahonnan a Z70-es zónázóval Vácig vonatoztunk. Az emeletes vagonokkal még mindig nem tudunk betelni, olyan szuperek, teljesen más perspektívát ad az ablakon való kibámulás. Vácon átszálltunk a Balassagyarmat felé haladó studenka vagonkára, amely a hétköznap reggeli órákra való tekintettel tömve volt diákokkal. Szó szerint fel kellett préselnünk magunkat a kis pirosra, de a diáksereg az első megállóban, Kisvácon le is szállt, így utána már ülve élvezhettük a zötykölődést Nógrádig.

 

>>> Erre folytatódik

A bejegyzés trackback címe:

https://hatizsakotfel.blog.hu/api/trackback/id/tr317923691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása