Hátizsákot fel!

Hátizsákot fel!

Malom Kör 20

A Dél-Börzsöny legszebb pontjain

2023. február 19. - zsóf.

Egy hét késéssel az elsőre tervezett időponttól, február második szombatján összejöttünk nyolcan, hogy együtt csináljuk meg a Malom Kör teljesítménytúra 20 kilométeres útvonalát. A hideg tél ellenére nagyon szép, enyhén napos időt fogtunk ki, amely végigkísérte a kalandokkal s kilátásokkal teli napunkat.

20230211_161309.jpg

Reggel elvonatoztunk Zebegényig, ahol a zöld sávos jelzést követve pár perc alatt megérkeztünk rajt- és célállomásunkhoz, a Monarchia Rétesházhoz. Itt várt minket a Malom Kör oszlopa, amelyen beolvastuk a megfelelő QR kódot és nekivágtunk az aznapi kalandnak.

A Kossuth, Ady, majd Almáskert utcák mentén kiértünk a településből. Nagyjából 2,6 km után, amikor a széles, erdészeti út jobbra kanyarodik, bal oldalon egy hídon átkelve eljuthatunk a János-forráshoz. Ottlétünkkor csont száraz volt, régen csordogálhatott benne víz.

 

>>> Erre folytatódik

A bejegyzés trackback címe:

https://hatizsakotfel.blog.hu/api/trackback/id/tr518052672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása