Hátizsákot fel!

Hátizsákot fel!

Csolnok Ring 10

2018. augusztus 05. - zsóf.

A nyár első meleg napján a Csolnok Ring teljesítménytúra 10 kilóméteres távjára neveztünk be.

Nevéből adódóan Csolnok községben került megrendezésre, június második vasárnpján.
Sokat gondolkodtunk, hogy a 10 vagy a 20 km-es szakaszra nevezzünk be, de végül győzött a hőség, és a rövidebbet választottuk.
Ez volt az első olyan túránk, amelyre szemeteszsákokkal érkeztünk. A túrán négyen vettünk részt: Árpi szedte a papír szemeteket, Peti a műanyagot, Marci az alumíniumos üdítős dobozokat, én pedig szóltam, ha látok szemetet, illetve néztem merre kell mennünk.

Az eseményen végig nagyon sokan voltak, az ember bármerre nézett túrázókat látott. Ilyet az előtt még nem tapasztaltunk, jó érzés volt, hogy sokakat megmozgat ez a teljesítménytúra. Annyi hátránya azért volt, hogy a pecsét pontokon perceken át kellett sorba állni.
Az út végig jelölve volt, eltévedni nem lehetett. Ahol a különböző távok szétváltak azok szépen, táblával jelölve voltak.

Utunk a település szívéből indult, majd a fő utcán át vezetett, ahol aztán felmásztunk egy kisebb hegyre, amelyen szalmabálák között sétálhattunk. Mint utólag kiderült, ez a Pollus-hegy.

img_20180610_090704.jpg

 

 

>>> Erre folytatódik

A bejegyzés trackback címe:

https://hatizsakotfel.blog.hu/api/trackback/id/tr4414163131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása