Hátizsákot fel!

Hátizsákot fel!

OKT: 12-es szakasz

Piliscsaba - Dorog

2019. augusztus 19. - zsóf.

Az augusztus huszadikai hosszú hétvége egyik "hűvösebb" napján újra felhúztuk a kiránduló cipőt. Választásunk az Országos Kéktúra 12-es szakaszára esett. Ez volt Budapesthez közel, és ez volt 20 km alatt. Annyit elspoilerezek, hogy eddig ez volt a legunalmasabb szakaszunk.

img_20190818_102743.jpg

Autóval mentünk el Piliscsabáig, de amúgy vonattal is kényelmesen ki lehet ide utazni a Nyugatiból. A vasútállomáson letettük a kocsit, majd a már ismert pecsételő helyhez sétáltunk, és nekivágtunk az új szakasznak.

Pár méter után már kint is vagyunk a városból, és megérkezünk a fiatal fákkal és a lábunk alatt porral tarkított erdőbe. 4-5 kilométer már Piliscséven vagyunk. Itt átvágunk a községen: több utcán át visz az útvonal, elmegyünk a Kisboldogasszony temploma előtt, majd egy lovardánál balra fordulunk, és ki is kanyarodunk 'Csévről.

 

>>> Erre folytatódik

A bejegyzés trackback címe:

https://hatizsakotfel.blog.hu/api/trackback/id/tr7815015768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása