Hátizsákot fel!

Hátizsákot fel!

OKT: 16-os szakasz 90%-a

Dobogókő - Nagy-Villám

2021. április 28. - zsóf.

Több hónapnyi várakozás után végre eljött egy olyan hétvége, amikor nem volt dolgunk, és az időjárás is kellemes volt, így mehettünk kéktúrázni! Én már nagyon-nagyon vártam ezt a szakaszt, nagyjából fél éve be voltam zsongva, hogy menjünk már. Ez a táv sok kalandot tartogatott a számunkra: voltak vad kosok, nagy lejtmenetek, zöldülő erdők, és egy lesérülés is.
img_20210424_151652.jpg

Április 24-én, szombaton, a járványhelyzetbeli terasz nyitás napján végre igazi tavaszi időnk volt: végig sütött a nap, csak pár felhő volt az égen és pont békésen fújdogált a szél. Eljött az idő, amikor végre elmehettünk kirándulni a Visegrádi-hegységbe!

Utunkat Dobogókőn kezdtük, ahova Peti barátunk felvitt minket kocsival, hogy ne kelljen tömegközlekednünk a járványhelyzetben. Pont akkor érkeztünk meg, amikor a Volánbusz, így többedmagunkkal kezdtünk bele a túrába. Megnéztük a híresen szép kilátást, majd a jurtákat elhagyva, jobbra letérve haladtunk tovább, be az erdőbe. Az enyhe lejtmenetet egy aszfaltos út vágja ketté, amely után merész lejtő következik.

 

>>> Erre folytatódik

A bejegyzés trackback címe:

https://hatizsakotfel.blog.hu/api/trackback/id/tr3016512556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása