Hátizsákot fel!

Hátizsákot fel!

A Gyadai tanösvény

2021. november 12. - zsóf.

A Katalinpusztai tanösvény, vagy más nevén a Gyadai tanösvény Katalinpuszta szélén található. A pár éve átadott kirándulóközpontot szüleim fedezték fel, még az előtt, hogy bármit lehetett volna találni róla az interneten, nemhogy a "Csodás Magyarország" kampányból az egész ország megismerte volna. Többször is jártak már itt, szeptember végén együtt mentünk el, hogy én is megnézhessem, milyen ez a szüleim által csak hangya ösvényként emlegetett kaland.

img_20211023_113839.jpg

Autóval érkezve a 2-es úton Katalinpuszta végénél kell jobbra lefordulni, pont a nagy emelkedő előtt. Itt egy tágas, fizető parkolót találunk. A parkoló szélén kis vonat és játszótér várja a gyerekeket. Pár méterrel odébb több kisebb házikó található: a gyerekmekvasút épülete, mosdók, kirándulóközpont, kéktúra pecsételőhely. Mi itt, a sorompóval lezárt útszakasznál jobbra fordultunk, ahol egy kis hídon átkelve fogadott minket a nagy hangya: ez a Gyadai tanösvény és madártani sétaút kezdete, ahol utunk során a hangya elkísér minket.

 

>>> Erre folytatódik

A bejegyzés trackback címe:

https://hatizsakotfel.blog.hu/api/trackback/id/tr4816749228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása