Hátizsákot fel!

Hátizsákot fel!

Montizások 2022 első félévében

2022. július 06. - zsóf.

Az előző beszámoló után, íme az újabb, amelyben olyan montis túra tapasztalatokat osztok meg, amelyeket 2022 első 6 hónapjában tekertünk le. Sisakot fel!

img_20220320_134520.jpg

 

Tour de Puszta 3 kerékpáros túra

A Kiskunfélegyházi Amatőr Kerékpáros Klub és a Bringabarát kerékpárbolt már harmadjára szervezte meg a Tour de Puszta eseményüket, idén március 6.-án. A helyszín a "Bugaci középhegység" volt, hogy a szervezőket idézzem, de más szóval élve a Jakabszállás - Helvécia - Fülöpjakab közötti puszta volt terítéken. Két útvonal közül, mi a rövidebbet választottuk, ami nagyjából 23 km. A többség versenyként fogta fel az eseményt, mi inkább a tájban gyönyörködős, saját tempós kihívást választottuk (értsd: nézzük meg, hogy Zsófi mire képes).

20220306_113114_1.jpg

A szervezőknek ezúton is pacsi, nagyon jó hangulatú eseményt hoztak létre, a 100-nál is több résztvevő nagy megelégedésére. A nagyjából 23 km-es szakasz szinte végig a homokos pusztán vezetett. Sok helyen úgy éreztem magam, mintha egy dűnén próbálnék átevickélni. Így amellett, hogy rájöttem, a homokban azért lehet tekerni, sokszor toltam a szamaram magam mellett.

 

>>> Erre folytatódik

A bejegyzés trackback címe:

https://hatizsakotfel.blog.hu/api/trackback/id/tr1317817027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása